2011. április 25., hétfő

Tata Bebe távirányítós, projektoros forgó, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát!  A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy távirányítós, projektoros zenélő forgó. Szuper, márkája: Tata Bebe, neves babajáték gyártójától. A forgó kiságyra szerelhető, maga a kar hajlítható, így a baba játszani is tud az állatokkal, vagy akár az ágy mellé az éjjeli szekrényre is tehető. Három féle módban használható: csak vetít, zenél és forog, zenél, forog és vetít egyszerre. Van hozzá távirányító is, így kezelése közben a babát nem zavarjuk meg, vagy nem lát minket. Csúcsszuper szórakoztató, nyugtató játék a babának, a kellemes melódia segít neki elaludni, a plüss logók pedig szórakoztatják. A játék segít a gyermeknek fókuszálni, javítja a látását, a zene pedig a hallási készségét. A forgó rész 4 db bébi elemmel, a távirányító 2 db ceruza elemmel működik. Az első kép illusztráció! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát biztosítok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-27 21:45
. Tata Bebe távirányítós, projektoros forgó, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése